Menu Marts 2019

 

Fredag 01.03             Pasta kødsovs

Mandag 04.03           Lasagne

Tirsdag 05.03            Flæskesteg

Onsdag 06.03            Tomat pastaret

Torsdag 07.03           Boller i karry med ris

Fredag 08.03             Kylling Hawaii med kartoffelbåde

Mandag 11.03           Hamburgryg med rosmarin og vindruer

Tirsdag 12.03            Tærter med div. Fyld

Onsdag 13.03            Oksesteg med flødekartofler

Torsdag 14.03           Kalvefrikassé med kartofler

Fredag 15.03             Skipperlabskovs

Mandag 18.03           Karbonader med ærter og gulerødder

Tirsdag 19.03            Mørbradgryde

Onsdag 20.03            Koteletter i fad med ris

Torsdag 21.03           Biksemad fra fryseren

Fredag 22.03             Hakkebøf med løg og kartofler

Mandag 25.03           Indianer guf (oksekød, røde pølser)

Tirsdag 26.03            Svensk pølseret

Onsdag 27.03            Pasta carbonara

Torsdag 28.03           Bøf stroganoff med ris

Fredag 29.03             Kartoffel og porre suppe med bacon og flutes

 

 

 

Menu April 2019

 

Mandag 01.04           Forloren hare

Tirsdag 02.04            Stegt flæsk med kartofler

Onsdag 03.04            Frikadeller m/stuvet hvidkål

Torsdag 04.04           Fiskefilet

Fredag 05.04             Tærter med forskelligt fyld

Mandag 08.04           Burger

Tirsdag 09.04            Medister med kartofler

Onsdag 10.04            Boller i karry

Torsdag 11.04           Lasagne

Fredag 12.04             Svensk pølseret

Mandag 15.04           Guiso

Tirsdag 16.04            Tarteletter med høns i asparges

Onsdag 17.04            Karbonader med ærter og gulerødder

Torsdag 18.04           LUKKET SKÆRTORSDAG

Fredag 19.04             Påskefrokost

Mandag 22.04           LUKKET 2. PÅSKEDAG

Tirsdag 23.04            Bøf bearnaise med pommes

Onsdag 24.04            Mørbradgryde

Torsdag 26.04           Syrisk risret

Fredag 27.04             Frikadeller med kartofler

Mandag 29.04           Pasta carbonara

Tirsdag 30.04            HAVEDAG – der grilles