Menu for juni - Vækststedet

Mandag 3-6. Kartoffel porre suppe med     bacon

Tirsdag 4-6. Biksemad fra fryseren

Onsdag 5-6. Pizza og dessert (Freja)

Torsdag 6-6. Sheperds pie

Fredag  7-6. Spaghetti kødsovs med frisk pasta

Mandag 10-6. Pinsedag LUKKET

Tirsdag  11-6. Tarteletter

Onsdag  12-6. Frikadeller med stuvet  hvidkål og kartofler

Torsdag 13-6. Kylling peanutbutter

Fredag   14-6. Svensk pølseret

Mandag 17-6. Medister med stuvet hvidkål og kartofler

Tirsdag  18-6. Paneret flæsk med persille sovs og kartofler

Onsdag  19-6. Hjemmelavet koldskål med kammer junker

Torsdag  20-6. Hawaii kylling

Fredag   21-6. SOMMERFEST

Mandag  24-6. Fiskefrikadeller med kartofler og persillesovs

Tirsdag   25-6. Æggekage med bacon

Onsdag  26-6. Grill pølser med kartoffelsalat

Torsdag 27-6. Koteletter i fad med ris

Fredag   28-6. Brændende kærlighed med mos

 

 

 

Menu for juli - Vækststedet

Mandag 1-7. Lasagne

Tirsdag 2-7. Frikadeller med stuvet hvidkål

Onsdag 3-7.Fisk i ovn med kartofler og spinat

Torsdag 4-7.Chili con carne

Fredag  5-7. Forlorenharer

 

Mandag 8-7. Tacco med oksekød og salat

Tirsdag  9-7. Kabonader med kartofler og ærter/gulerødder sovs

Onsdag 10-7. Faseret porre med kartofler

Torsdag 11-7. Kylling i karry med ris

Fredag  12-7. Skipper lapskovs

 

Mandag 15-7. Tærte med forskellig fyld

Tirsdag 16-7.  Pizza med forskellig fyld

Onsdag 17-7. Kylling i pesto-pasta

Torsdag 18-7.Gullash med ris

Fredag   19-7. Kalvefrikasse

 

Mandag 22-7. Pitabrød med forskellig fyld

Tirsdag  23-7. Rester fra fryseren

Onsdag 24-7. Bøf i fad

Torsdag 25-7.Farsbrød med bacon

Fredag  26-7.Millionbøf

 

Mandag 29-7. Mørbradgryde

Tirsdag  30-7. medister med kartofler

Onsdag 31-7. Kødrand

 

Menu for august - Vækststedet

Torsdag 1-8. Spaghetti carbonarra

Fredag   2-8. Chili con carne

Mandag 5-8. Hjemmelavet koldskål med kammerjunker

Tirsdag  6-8.Grill

Onsdag 7-8. Koteletter i fad

Torsdag 8-8. Lasagne med flutes

Fredag  9-8. Bøf med løg og kartofler

Mandag 12-8. Flæskesteg med kartofler

Tirsdag  13-8. Kartoffel/porre suppe med bacon

Onsdag  14-8. Irisk stuvning med svinekød

Torsdag 15-8. Fiskefilet med rugbrød

Fredag   16-8. Guiso

Mandag  19-8. Svensk pølseret

Tirsdag   20-8. Medister med kartofler

Onsdag  21-8. Wokret med kylling

Torsdag 22-8. Bøf stroganoff med mos

Fredag  23-8.  Boller i karry med ris

Mandag 26-8. Mørbradsgryde med ris

Tirsdag  27-8. Frikadeller med kartofler

Onsdag 28-8. Kylling i baconsvøb

Torsdag 29-8. Hjemmelavet burger med bådkartofler

Fredag  30-8.  Hamburgerryg med stuvet hvidkål